Communicating Ideas by Visualnewbie & Associates is the official home for the latest news and updates of:
Lapada Solutions // Lapada Gallery // Communicating Ideas // Visualnewbie // Spotees
... and more. Design. Toys. Life. About anything and everything, especially food. Welcome to my world ...
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Follow me on Instagram @visualnewbie

One of My Favorite Quotes...

“The Master in the art of living makes little distinction between his work and his play, his labor and his leisure, his mind and his body, his education and his recreation, his love and his religion. He hardly knows which is which. He simply pursues his vision of excellence in whatever he does, leaving others to decide whether he is working or playing. To him he is always doing both.”

Wednesday, April 23, 2008

Whooohooo! My first post!

Just signed up recently and ready to post. I was looking for a Blog platform that was easy to use and gave me a bit more control over the layout design. I decided to stick with Blogger for that main reason alone, well not exactly. There are other platforms that give you some control, but the support from other people who use Blogger won me over. You can never have too much of a support system.

I’m still learning how to use this thing and still tweaking the design/layout of my blog. But it’s pretty close to what I wanted. And that is to keep it clean and simple. I’m pretty excited about this whole blogging thing.

So, stay tuned…

2 comments:

  1. Công ty vận chuyển chúng tôi chuyên cung cấp các dịch vụ liên quan đến dịch vụ vận chuyển hàng hóa. Có thể kể đến như giao hàng nhanh toàn quốc, ký gửi hàng hóa, dịch vụ chuyển phát nhanh, ... Những dịch vụ chúng tôi cung cấp đã được sự ủng hộ nhiệt tình của quý khách hàng. Hiện nay chúng tôi không ngừng cải tiến chất lượng dịch vụ để đem lại cho quý khách trải nghiệm tốt hơn. Nếu bạn còn bân khuân về giá cả thì hãy xem qua bảng giá dịch vụ chuyển phát nhanh trong nước để tìm hiểu về giá cả dịch vụ chuyển phát nhanh hay bảng giá cước giao hàng nhanh của chúng tôi so với những nơi khác nhé.

    ReplyDelete
  2. NSƯT Hoài Linh cũng viết lên trang cá nhân: “Tên của em (Mỹ Tâm - PV) đã đề cập lên điều ấy. Mùa đông ko lạnh. Cám ơn em nhé gái ơi”.

    "Xem clip này, tôi đã khóc. Tôi khóc vì cô đó là một ngôi sao lớn nhưng lại hết sức nhỏ bé, giản dị đứng trước mọi người. Tôi khóc vì Mỹ Tâm không khoe khoang tôi là một ca sĩ, ngôi sao. Chỉ thuần tuý chị đó giới thiệu về tên mình và động viên các người khuyết tật và kêu gọi sự trợ giúp và tài trợ giàn phơi quần áo giá rẻ. bao nhiêu ấy thôi cũng đủ khiến chúng ta ấm lòng giữa đêm đông”.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...